[Copyrights & Disclaimer]

5e int. Besteleendmeeting, Leersum, 24-26 september 2004

24-26 september was de 5e internationale besteleendmeeting.

Dit jaar werd het record verbroken en kwamen tussen de 50 en 55 besteleenden in alle soorten en maten naar de camping van boer Leo voor dit evenement.
Ditmaal waren er ook gasten uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Denemarken.
Op vrijdag was het al erg druk. Zo'n 25 besteleenden waren reeds geland op de wat drassige weide van de SVR camping “de Boterbloem”, het had namelijk erg hard geregend.
Op zaterdag was er in de ochtend een onderdelenmarktje en rond een uur of twee 's-middags was de rondrit met zo'n 30 besteleenden, die via een mooie route leidde naar het hoogste punt van de Utrechtse heuvelrug, de Piramide van Austerlitz. Bij deze piramide werd gezamenlijk een hapje en een drankje genuttigd.
De geparkeerde bestellertjes trokken overigens nog meer bekijks dan voornoemde piramide uit het tijdperk van Napoleon.

Hierna reden we terug naar de camping en stopten onderweg om nog bij de plaatselijke supermarkt het nodige BBQ vlees op te halen. Op de camping teruggekomen werden de BBQ en het kampvuur opgestookt waarbij tot in de kleine uurtjes werd doorgepraat over smalle of brede ribbels, hoge, lage, lange en korte besteleenden.

Op zondag scheen het zonnetje en was er tijd voor de AZUďsche spelen. Onder andere besteleend onderdelen raden en ringsteken vanuit de besteleend. Leuk om te doen en zeker leuk om te zien. Het valt overigens nog niet mee om alle ringen te pakken te krijgen met een erg verend bamboehengeltje vanuit een rijdende besteleend.
Na de prijsuitreiking werd er nog een groepsfoto van alle besteleenden die nog waren overgebleven gemaakt. Voor meer foto's zie www.citroenazu.tk

Volgende jaar is de 6e internationale besteleendmeeting, weer op de SVR camping "de Boterbloem".
Dus heeft U een AU, AZU of AK, dan mag U dat zeker niet missen! Wellicht tot ziens.

Meer foto's en info op: www.citroenazu.tk.

De besteleendmeeting wordt georganiseerd door leden van AZUmeel, de nederlandstalige maillijst van Yahoo voor en van besteleendrijders:

Met dank aan Martijn van wie dit verhaal en foto's afkomstig zijn.